Media Strategie

In de mediastrategie worden de mediadoelstellingen en mediadoelgroepen geformuleerd.  De mediastrategie vormt het hart van jouw mediabeleid!

Voor de vertaling van jouw marketingcommunicatie doelstellingen zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, marketing, communicatie en uiteraard media essentieel. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een mediastrategie om zo het maximale uit jouw campagne te halen!

Wat kun je van ons verwachten?

iTV Media ontwikkelt creatieve en gerichte mediastrategieën voor verschillende type bedrijven met verschillende producten en diensten:

Midden- en kleinbedrijf

We zijn gespecialiseerd in het ‘MKB’ segment. Door onze persoonlijke aanpak en onze kennis van het MKB kunnen we op vele terreinen toegevoegde waarde leveren.

Neuromarketing

We nemen elke dag 500 miljoen beslissingen, waarvan we ons maar van 5% bewust zijn. Neuromarketing is een relatief nieuwe kijk op de beïnvloeding van het gedrag van de consument, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken naar de hersenen. 

Resultaatgericht

Wij zetten alles op alles om het gewenste resultaat te bereiken. Heb je interesse in het ontwikkelen van een gedegen en resultaatgerichte mediastrategie? We bespreken graag de mogelijkheden met je!