Media Inkoop

Media inkoop is een cruciale fase van het procesMedia inkoop is een cruciale fase van het proces. iTV Media heeft veel ervaring met de inkoop van media en media executie. Media inkoop behoort zelfs tot onze belangrijkste specialismen! Hierin maakt het niet uit of het gaat om TV, radio, online, mobiel, social media, print of outdoor. Wil jij je commerciële doelgroep effectief bereiken?
Neem dan contact met ons op!


Media inkoop behoort tot onze core business!

iTV Media koopt al jaren voor een gunstig tarief in voor haar klanten, media inkoop behoort dan ook tot onze core business.
We hebben nauwe contacten met media exploitanten en uitgevers en we zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. 
Hoe we dan zo'n gunstig tarief kunnen bieden? Simpel, vanwege onze jarenlange relaties en hoge volumes die wij afnemen! Media kan hierdoor zeer efficiënt worden ingekocht. 


Wat kan je van ons verwachten?

 

Aandacht en daadkracht, voor ieder budget

We besteden vooral aandacht aan de wensen
van onze klanten. Het streven is het behalen
van doelstellingen van onze klanten, ongeacht 
de omvang van de budgetten. Flexibiliteit en 
commercieel inspelen op[ op ontwikkelen is één
van  onze kernwaarden. 

Media executie

Media executie houdt in dat we naast de fysieke inkoop ook het plaatsen van alle advertentiematerialen kunnen verzorgen. Het materiaal zal dan in samenwerking met iTV Media door jouw reclamebureau en/of jouw designer naar de juiste media/drukker worden gestuurd. 

Media administratie

iTV Media kan je ontzorgen in het gehele administratieve proces met alle media-exploitanten en uitgevers. We werken volledig transparant en facturatie en betalingen verlopen via iTV Media.
Zo heb je als klant één aanspreekpunt!